Den store forårsrengøring: Detox dig smuk og stærk!

Selvom vejret i de her dage viser sig fra sin lidt våde side, er det ikke til at tage fejl af: Krokus og erantis blomster vælder frem og strækker sig imod den sporadiske sol: Det er forår!

I ayurvedisk forstand står et af de allervigtigste, halvårlige ritualer for døren. Det er tid til at give slip på de ophobede affaldsstoffer (ama), som krop og sind har samlet sammen, over en lang vinter. I takt med lysets overtag har du nu mulighed for at sætte dig nye intentioner og mål:

Hvad har du egentlig LYST til at fylde dig selv med? Og hvordan vil du gerne se ud og have det i din krop?

Den gode nyhed?: Naturen hjælper os lige nu på fuldt blus!

Lad mig støtte dig

Det er ikke svært eller meget krævende at udrense i ayurvedisk optik, hvor det handler om at give den indre ild – agni – en velfortjent pause, slippe gammelt og derefter genopbygge på nænsom vis. Og jeg vil så gerne støtte dig på din vej:

  • Mandag den 18. marts kl. 17-18.30 afholder jeg foredrag i NOR: Nordic Health House (Kbh NV) netop om ayurvedisk detox. Tag også din dosha-test og hør om de individuelle modifikationer for detox. Tilmeld dig her for bare 50 kr!
  • Vær med til mit detox webinar online i MER LIVSENERGI universet den 27. marts kl. 20.30. I MER LIVSENERGI universet får du desuden adgang til yogaprogrammer og opskrifter, der støtter din detox.
  • Deltag på det mere omfattende detox retreat inkl. forplejning sammen med en gruppe andre modige mennesker den 18.-19. april i NOR: Nordic Health House. Læs mere her!
  • Eller “do it yourself” ved at følge min simple anvisning her!

Velkommen, til et farvestrålende og fyrigt forår, indefra og ud!

Kærligst

Maria

Share & connect!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *