Køb bogen: Lev mere – Kæmp mindre

Maria Juhls bog “Lev mere – Kæmp mindre” vil dybest set uddanne dig til, at opnå varig sundhed, livsenergi, balance og glæde… Med denne bog står Maria Juhl i spidsen for en bevægelse, for fremme af  holistisk healing, sundhed, velvære og højere bevidsthed”  

– Deepak Chopra, verdensberømt rollemodel indenfor sundhed og bedstsælgende forfatter

 

Endelig en værdig arvtager og videreførelse af bogen “Fuldkommen sundhed” (af Deepak Chopra), som på en sensationel og banebrydende måde udfordrer vores fastgroede paradigmer, vaner og tankemønstre, og beriger os med værdifuld og brugbar indsigt og konkrete forslag til det sunde liv, indefra og ud!

Du kan købe bogen, Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden, i din lokale boghandler eller bestille den her. Når du bestiller bogen her, så modtager du den signeret og fragtfrit indenfor en uge! Pris 249 kr.

 

 

 

Ayurvedisk livsstil i Norden

“Lev mere – Kæmp mindre” er bogen til alle, der søger dybere og mere grundlæggende forståelse for deres egen sundhed eller mangel på samme, tilpasset nordisk livsstil og klima.

I et land, der ofte er gråt, vådt og koldt, har vi en tendens til at handle hurtigt og præstere. Denne overlevelsesstrategi er smart, men gør samtidig at vi konstant befinder os i en slags beredskab. Vi kan hele tiden gøre mere og kæmpe hårdere. Det er opslidende i længden og mange lider i dag af stress, udbrændthed og depression. Samtidig går mange oven i købet rundt og føler sig mellemfornøjede. Når symptomerne bliver tydelige søger vi med lys og lygte efter en hurtig løsning i stedet for at sigte efter vedvarende, bæredygtig livsstil.

Bogen bringer os på en logisk og letfordøjelig måde tilbage til kernen i os selv, som i virkeligheden langt hen ad vejen er selv-balancerende, hvis vi bare lytter til den, og tager den tilstrækkelig alvorligt. Samtidig giver bogen den nødvendige indsigt i ayurveda, den flere tusinde år gamle, verdensomspændende sundhedsvidenskab, og rummer alle aspekter af, hvordan du kan opretholde en sund og harmonisk livsstil, og øge din livsglæde og livsenergi markant!

Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.

“Lev mere – Kæmp mindre” er sundhedsbogen vi alle har ventet på, som vil bane vejen for langt mere livsglæde, livsenergi og balanceret sundhed i Norden!

 

 

 

En tanke om "Køb bogen: Lev mere – Kæmp mindre"

 • 26th december 2017 kl. 11:58
  Permalink

  Kære Maria
  Hvor logger jeg ind koden fra bogen, som jeg lige har købt til mig selv
  Mange hilsner fra
  Vivi

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *