Forudbestil bogen: Lev mere – Kæmp mindre

Maria Juhls bog “Lev mere – Kæmp mindre” vil dybest set uddanne dig til, at opnå varig sundhed, livsenergi, balance og glæde… Med denne bog står Maria Juhl i spidsen for en bevægelse, for fremme af  holistisk healing, sundhed, velvære og højere bevidsthed”  

– Deepak Chopra, verdensberømt rollemodel indenfor sundhed og bedstsælgende forfatter

 

Endelig en værdig arvtager og videreførelse af bogen “Fuldkommen sundhed” (af Deepak Chopra), som på en sensationel og banebrydende måde udfordrer vores fastgroede paradigmer, vaner og tankemønstre, og beriger os med værdifuld og brugbar indsigt og konkrete forslag til det sunde liv, indefra og ud!

Nu kan du forudbestille bogen, Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden, som udkommer i september 2017. Når du forudbestiller bogen, så modtager du den signeret og fragtfrit med posten, så snart den er på gaden OG du sparer 50 kr. (normalpris 249 kr.)!

 

 

 

“Lev mere – Kæmp mindre” (af Maria Juhl) er bogen til alle, der søger dybere og mere grundlæggende forståelse for deres egen sundhed eller mangel på samme, tilpasset nordisk livsstil og klima.

I et land, der ofte er gråt, vådt og koldt, har vi en tendens til at handle hurtigt og præstere. Denne overlevelsesstrategi er smart, men gør samtidig at vi konstant befinder os i en slags beredskab. Vi kan hele tiden gøre mere og kæmpe hårdere. Det er opslidende i længden og mange lider i dag af stress, udbrændthed og depression. Samtidig går mange oven i købet rundt og føler sig mellemfornøjede. Når symptomerne bliver tydelige søger vi med lys og lygte efter en hurtig løsning i stedet for at sigte efter vedvarende, bæredygtig livsstil.

Bogen bringer os på en logisk og letfordøjelig måde tilbage til kernen i os selv, som i virkeligheden langt hen ad vejen er selv-balancerende, hvis vi bare lytter til den, og tager den tilstrækkelig alvorligt. Samtidig giver bogen den nødvendige indsigt i ayurveda, den flere tusinde år gamle, verdensomspændende sundhedsvidenskab, og rummer alle aspekter af, hvordan du kan opretholde en sund og harmonisk livsstil, og øge din livsglæde og livsenergi markant!

Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.

“Lev mere – Kæmp mindre” er sundhedsbogen vi alle har ventet på, som vil bane vejen for langt mere livsglæde, livsenergi og balanceret sundhed i Norden!

 

Jeg pressede mig selv til altid at præstere og havde dybest set planlagt og eksekveret et liv, jeg ikke brød mig om. Mit helbred skrantede, jeg følte mig konstant trængt op i en krog og havde ingen åndehuller til blot at være.

– Maria Juhl

 

Bogen udkommer september 2017. Forudbestil den ovenfor!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *