Ønsker du at løfte barren for, hvor sprudlende, inspireret og sund, du kan føle dig i 2018?

Ønsker du redskaber til et meningsfyldt liv i balance?

 

Vedvarende sundhed kommer af balance i alle tre dele af dig: din krop, dit sind og dine følelser. Jeg guider dig til denne balance, jeg kalder ayurvedisk livsstil, og som vil give dig adgang til den energi og glæde, du optimalt indeholder!

 

Gennem 4 moduler på i alt 8 uger tilbyder jeg dig et udpluk af redskaber og øvelser, der er inspireret af ayurveda (livets visdom) og yoga – alle designet til at løfte din livsenergi og og støtte dig på din vej til et meningsfyldt liv i balance!

 

 

Modulernes temaer er:

 1. Stress af og mærk dig selv dybere
 2. Få balance mellem præstation, restitution og nydelse
 3. Skab det liv, du drømmer om  
 4. Løft din energi og bevidsthed

 

Kursusstart 25. april!

 

Datoerne for LIVE webinars er: onsdag den 9.5, mandag den 21.5, onsdag den 6.6 og mandag den 18.6 – alle dage kl. 17-18. Hvis du ikke kan være tilstede live, kan du sagtens se videoerne efterfølgende.

 

Online kurset Lev mere – Kæmp mindre indeholder:

 

 • Fokus på DIG! 1 times 1:1 individuel sund-livsstil-session med Maria Juhl over telefon/skype
 • Klarlæggelse af DIN personlige ayurveda-type (såkaldte dosha-sammensætning) og vej til balance
 • Kostvejledning
 • 4 skræddersyede yogaprogrammer, der underbygger modulerne
 • 4 inspirerende video-oplæg
 • 4 guidede audio-meditationer
 • 4 LIVE webinars á 1 ½ time, hvor DU kan stille spørgsmål, debattere, lytte med, og få relevante svar live (og som også kan høres/ses igen senere, så meget du vil)
 • Adgang til Facebook gruppen Lev Mere – Kæmp Mindre, hvor du kan stille spørgsmål, dele oplevelser, succesoplevelser, kommunikere med de andre på rejsen, og fortsat blive inspireret…
 • Evighedsadgang til ALLE materialerne

 

Hvem er målgruppen for kurset?

Alle der ønsker at leve et sundt liv, på en naturlig, let, glædesfyldt, livskraftig og balanceret måde, der bunder i grundlæggende, gennemafprøvet visdom, og sund fornuft:-)

 

Hvorfor og hvordan online?

Kender du det, at du super gerne vil deltage i et kursus, og virkelig følge det, men tidspunkter, geografi og hverdagsrytme passer bare ikke lige ind i dit program? Med online kurset, får du maksimalt udbytte, optimal fleksibilitet, og ubegrænset anvendelse, når det passer DIG!

 

 

 

 

Din guide på rejsen er Maria Juhl, der er uddannet og certificeret hos den verdensberømte læge, forfatter og inspirator Deepak Chopra i Californien. Hendes uddannelse strækker sig over ayurveda, yoga, meditation og vedisk filosofi.

Maria har en ukuelig tro på og erfaring med, at vi dybest set kan skabe det liv vi ønsker os, og at det oftest er lettere end vi selv tror.

Maria har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser virksomheder og private inden for sund livsstil, livsenergi, produktivitet, balance og velvære.

Hør hele Deepaks udtalelse om Marias arbejde her!