Ayurvedisk livsstil og yoga retreat

 

Afrejse både 26. november 2017 & 11. marts 2018

Har du kørt i overhalingsbanen for længe og overhørt din krops signaler med det resultat, at du nu udfordres af livsstils ubalancer relateret til stress? Ønsker du tid, ro og redskaber til bevidst at lave en u-vending i dit liv i retning mod et sundere, mere harmonisk og bæredygtigt liv? Et liv, hvor du lever i harmoni med din krop og dine dybeste ønsker for dit liv?

Giv dig selv gaven af tid, nærvær, skønhed, varme, nærende mad og daglig inspirerende undervisning af ayurveda ekspert Maria Juhl i lækre omgivelser på smukke, kraftfulde Tenerife! En uge til at nulstille systemet, så du kommer sundere og gladere hjem og med kufferten fyldt med brugbare redskaber til DIN hverdag!

Vi bor midt i det storslåede naturområde Masca, som er beliggende i bjergene i det vestlige Tenerife på et hyggeligt yoga ressort. Vi spiser tre lækre, økologiske og vegetariske måltider om dagen, hvortil de fleste fødevarer er dyrket på grunden.

Den daglige undervisning tager udgangspunkt i Marias bog ’Lev Mere – Kæmp Mindre’ og vil indføre dig i ayurvedisk livsstil og indeholde daglig morgenyoga, åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, nature walks og undervisning i ayurvedas principper, som du kan bruge i din hverdag.

Ayurveda er en holistisk sundhedsvidenskab oprindeligt fra Indien, men Maria underviser ud fra et moderne, nordisk perspektiv og tager altså højde for de udfordringer, vi typisk møder i den kultur og klima, vi befinder os i. Undervisningen er for alle og kræver ikke nogen særlige forudsætninger. Du behøver hverken være smidig, stærk eller kende til yoga og meditation!

Maria Juhl er certificeret indenfor yoga og ayurveda på Deepak Chopras universitet i Californien. Kursets indhold ligger sig op af temaerne i Marias bog: ”Lev Mere – Kæmp Mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden”, som udkommer September 2017. Du får bogen som en del af kurset.

“Maria Juhl’s book Live more, struggle less will basically educate you in how to achieve lasting health, life energy, balance and joy… With this book, Maria Juhl will spear- head a movement of holistic healing, health, well-being, and higher consciousness”

– Deepak Chopra. Forfatter, læge og rollemodel inden for holistisk sundhed.

 

*******

Jeg arrangerer turen i samarbejde med Bering Rejser, så du får den bedste og mest professionelle rejseoplevelse hele vejen igennem. Når du bestiller hos Bering er ALT inklusiv undtagen rejseforsikring, OG du er dækket af rejsegarantifonden. Læs mere om dag til dag program og priser hos Bering Rejser her!

OBS: Næste tur er 11.-18. marts 2018. Tilmelding via samme link!