Smerten ved det perfekte liv!

For nylig så jeg filmen om Whitney Houstens liv, og jeg har simpelthen nærmest ikke kunne ryste den af mig igen. Da jeg voksede op, var hun en af dem, jeg så op til. Med en fantastisk stemme, et smukt ydre og en karriere alle vel kan være misundelig på, ønskede jeg at være som hende. At se hende bag facaden og hvilket – undskyld sproget – lorteliv, hun levede, som afhængig af stoffer siden 12 år, har sat en storm i gang inden i mig.

Selvom vi vel alle efterhånden HAR fattet, at det at være berømt og rig ikke gør en lykkelig… Så er jeg alligevel rystet over, hvor mange af tidens forbilleder, der dør af “fejlmedicinering” (læs: misbrug af substanser for at kompencere for et ulykkeligt hjerte) i disse tider. Hvis jeg ikke husker meget galt, så er Michael Jackson, George Michael, Robin Williams, Prince, Heath Ledger, Philip Seymour Hoffman… med MANGE flere også i den kategori.

 

Drop glansbilledet

Det jeg reflekterer over er, hvordan vi mennesker i vores iver efter kun fremstille og mærke det pæne, smukke og nemme, gemmer alt andet væk ved at se op til glansbilleder. Personer, som i virkeligheden er alt andet end glansbilleder. Vi begynder at lave os selv om og ligne dem, vi ønsker at fremstå som, i det små med make-up, designertøj, retoucherede fotos, og bevæger os måske over i kosmetiske operationer og såkaldte “recreational drugs”, som skal gøre os mere selskabelige og socialt accepterede… I stedet for bare én gang for alle at vise verden, hvem vi er!!

Der er for eksempel mange, der tror, jeg er gravid, når de ser min helt naturlige mave efter to graviditeter og på vej mod 40 år. Hvis jeg skulle følge tidens tendens, så lå jeg og tog mavebøjninger hver dag eller fik suget fedt væk, men fandme NEJ!!! Det, der er usundt, er at tro, at vi ikke er gode nok, pæne nok, kloge nok, succesfulde nok, som vi er. Og nej at acceptere og elske os selv er ikke det samme som at lade stå til og æde kager på sofaen – tværtimod! For når vi virkelig elsker os selv, så fodrer vi vores krop, men også vores sind og vores sanser med ALT det bedste. Vi træffer de valg og bruger tid på lige præcis det, der gør os lykkelige.

Og lad os lige slå fast igen, det gør os fandme ikke lykkelige at være berømte, have slank mave eller den helt rigtige kæreste, hvis vi ikke mærker os selv og er taknemmelige for den, vi dybest set er!!

 

Vejen til healing

Den overbevisning, der gør os mennesker mest ulykkelig, er idéen om, at vi ikke ‘burde’ have udfordringer, problemer, kvaler, sorger, men at vi i stedet hele tiden skal vise det pæne og have det godt. Måske projicerer jeg bare og er den eneste, der oplever dette, måske du også kan kende nogle af disse tendenser i dig?

Første skridt til healing er at kigge på alle de mennesker, du ser op til, og forstå (helt inde i hjertet), at de hverken er mere eller mindre værd end dig. At de ikke er mere særlige eller lykkelige, men også blot følger deres livsvej ligesom, du gør.

Og dernæst så stole på, at du er elskværdig lige præcis, som du er. At du ER nok, HAR nok og at lige præcis det, du har at tilbyde verden, er noget værd! Lad være med at vente på at du bliver berømt, får penge, den rette kæreste eller den skønhedsoperation, der gør din krop perfekt, med at være lykkelig og taknemmelig for dit liv.

Kig i stedet efter og skab det liv, der giver DIG mening og indre balance<3

 

Givet i kærlighed <3

Maria

Share & connect!

 • 14th august 2017 kl. 16:30
  Permalink

  Du er dejlig præcis som du er – netop fordi du er DIG – og mere end rigeligt værd at elske, inspireres af og glædes med – du er en stjerne – ikke for det du kan, men for den du er, dit smukke, ægte, dejlige, unikke, elskelige væsen <3

  Svar
 • 14th august 2017 kl. 17:27
  Permalink

  Åh Maria, Whitney Houston, she almost had it all, og så alligevel ikke.
  Så trist, så trist.
  Det er så velskrevet af dig, jeg glæder mig til at læse din bog, jeg er så glad for at jeg traf dig på Dyssekilde, du gik rent ind. Jeg bemærkede at du vil fjerne det sekteriske og give det et mere nordisk præg, jeg tror det er den helt rigtige vej. Jeg er kommet meget på Rørvig folkehøjskole, men blev mere og mere træt af det, tilspidset drejede det sig kun om en selv og hvor meget bedre man selv kunne få det. Du underviser kun i Soulhouse ikke? Det bliver for langt at tage for mig, er der gode undervisere i Birkerød eller Hørsholm? Kærligst Kirsten

  Svar
  • 15th august 2017 kl. 09:28
   Permalink

   Hej Kirsten, dejligt at høre fra dig og tak for feedback:) Ja, jeg underviser kun ‘live’ i SoulHouse pt. Til gengæld starter jeg mit 8 ugers online kursus i ayurvedisk livsstil den 13.9 . se http://www.mariajuhl.com/online. Der er yogaprogrammer med som balancerer de forskellige doshaer og der er indlagt 1:1 session over telefon og LIVE webinars. Måske har du lyst til at være med? Kram Maria

   Svar
 • 20th august 2017 kl. 13:32
  Permalink

  ❤️❤️❤️ Jaaaaaa ❤️❤️❤️❤️Knus P

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *