Stå af gaveræset og mærk HVEM, du er! + øvelse

Måske er du allerede ved at handle gaver til dine kære? Måske har stressen sneget sig ind?

En central tanke i ayurveda er, at du først gør klogt i at fylde dig selv op, og at du derefter ikke kan undgå at flyde over og være et givende menneske. Når vores “kamp og flugt nervesystem” beroliges, og vi dybt inde stoler på, at vi kan tage hånd om vores egne behov, så kan vi blive de givende mennesker, det var meningen, vi skulle være.

Du giver hele tiden, uanset om det kommer i form af gaver, tjenester, ord eller slet og ret igennem din energi – altså den, du ER. Men hvem, du ER, definerer kvaliteten af, hvad du kan give til andre.

Derfor er det meget mere kraftfuldt at stille sig selv spørgsmålet: HVEM vil jeg gerne være end hvad ønsker jeg mig i 2018!

Sæt ind på din energimæssige konto i 2018

Måske har du i år lyst til også at give dig selv en gave i kærlighed? En gave, der rækker langt ind i det nye år og ud i din fremtid? En livstransformerende gave, som sætter ind på din energimæssige konto? Der netop hæver standarden for HVEM, du er?

Indtil den 15. december tilbyder jeg hele kr. 500 i rabat på mit online kursus om ayurvedisk livsstil – 8 uger til et meningsfyldt liv i balance. Vi starter op midt i januar. Her modtager du en 1:1 session over telefonen af mig, hvor DU er i centrum. Herefter følger 8 ugers fokus på fysisk, mentalt og følelsesmæssig sundhed gennem yogaprogrammer, live webinarer, inspirationsvideoer, meditationer og skriveopgaver.

FÅ EARLY-BIRD RABATTEN HER! 

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med mig om, hvad du kan få ud af at være med, så skriv til mig her: mail@mariajuhl.com <3

Go’ gavejagt!

Kærligst

Maria

Ps. Kom godt i gang med at løfte dig selv gennem en af mine favoritøvelser:

Share & connect!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *