Calendar

jun
26
tirs
Ayurvedisk Yoga SoulHouse
jun 26 kl. 19:00 – 20:00
Ayurvedisk Yoga @ SoulHouse | København | Danmark

Under ayurvedisk yoga bruger vi yoga-stillinger, åndedrætsøvelser, musik og dufte til at balancere de tre livsenergier/doshaer vata, pitta og kapha.

Jeg guider dig typisk til en balance af alle tre livsenergier i dig, men vil også skifte temaerne blandt andet afhængig af årstiden og vejret.

Hvis du vil vide mere om ayurveda, doshaerne, og din særlige konstitution, kan du tage testen her.

Timerne balancerer vata gennem indre ro og grounding, beroliger pitta gennem leg, restitution og nydelse og kapha gennem stimulation af livsenergien.

 

Du kan bare møde op i Soulhouse!

Hver tirsdag fra 2. januar kl. 19-20.

Der kan bruges klippekort, månedskort, eller betale drop in som på resten af træningsskemaet. Ingen tilmelding nødvendig.

Gratis prøvetime!

 

jun
29
fre
Ayurvedisk yoga Hotspot Copenhagen
jun 29 kl. 07:30 – 08:30
Ayurvedisk yoga @ Hotspot Copenhagen | Frederiksberg | Danmark
En super inspirerende time i ayurvedisk yoga, som vil give dig fornyet energi
Maria Juhl er ny hos Hotspot Copenhagen. Hun er uddannet indenfor yoga og ayurveda hos Deepak Chopra i Californien.
I oktober 2017 udgav hun sin første bog om ayurvedisk livsstil i Norden, “Lev mere Kæmp mindre”. 

Glæd dig til at gøre dine morgener til noget helt specielt.

Maria’s yogaundervisning er en dejligt blend af forskellige HATHA yogastilinger, åndedrætsøvelser og aromaterapi. Sammen med Maria Juhl’s store viden om livsenergierne indenfor ayurveda er det med til at skabe et afslappende og energigivende space.
Vores morgenyoga hold er en rejse ind i ayurvedisk livsstil og til balance af de tre livsenergier vata, pitta og kapha.
Hotspot Copenhagen hver fredag 07:30 –  08-.30
Book din plads her: ONLINE BOOKING
Alle faciliteter er på stedet.
jul
1
søn
Online meditationskursus – tilbud udløber 1. juli!
jul 1 kl. 11:35 – 12:35
Online meditationskursus - tilbud udløber 1. juli!

Har du (for) meget tankemylder?

Bliver du ofte trist eller drænet?

Mangler du et redskab som igen og igen kan få dig til at mærke hvem, du er, og hvor du gerne vil hen i livet?

 

Lær at meditere online!

På online meditationkurset: LÆR AT MEDITERE PÅ 7 DAGE underviser jeg dig primært i praksis, men du modtager også en introduktionsvideo med lidt teori om, hvorfor og hvordan meditation virker. Du bliver introduceret til forskellige typer meditation og efterlades med en praksis, du nemt kan fortsætte med på egen hånd.

* Online kurset indeholder en video om teorien bag, 7 guidede meditationer til download og mulighed for at stille opklarende spørgsmål og få støtte undervejs! Du har evighedsadgang til ALT materialet!

 

Pris indtil 1. juli – KUN kr. 399,- (herefter kr. 499,-)

sep
12
ons
Lev mere – Kæmp mindre online kursus
sep 12 kl. 08:00 – sep 26 kl. 20:00
Lev mere - Kæmp mindre online kursus

Ønsker du at løfte barren for, hvor sprudlende, inspireret og sund, du kan føle dig?

Ønsker du redskaber til et meningsfyldt liv i balance?

 

Vedvarende sundhed kommer af balance i alle tre dele af dig: din krop, dit sind og dine følelser. Jeg guider dig til denne balance, jeg kalder ayurvedisk livsstil, og som vil give dig adgang til den energi og glæde, du optimalt indeholder over 8 ugers online kursus!

 

Gennem 4 moduler på i alt 8 uger tilbyder jeg dig et udpluk af redskaber og øvelser, der er inspireret af ayurveda (livets visdom) og yoga – alle designet til at løfte din livsenergi!

 

Modulernes temaer er:

 1. Stress af og mærk dig selv dybere
 2. Få balance mellem præstation, restitution og nydelse
 3. Skab det liv, du drømmer om
 4. Løft din energi og bevidsthed  

 

Kursusstart 12. september!

 

Datoerne for LIVE webinars er: onsdag den 26.9, mandag den 8.10, onsdag den 24.10 og mandag den 5.11 – alle dage kl. 17-18. Hvis du ikke kan være tilstede live, kan du sagtens se videoerne efterfølgende.

Early bird pris indtil 1. august

 

Læs mere her!

nov
22
tors
Luksus ayurveda rejse Madeira
nov 22 kl. 13:41 – nov 29 kl. 14:41
Luksus ayurveda rejse @ Madeira

Har du kørt i overhalingsbanen for længe og overhørt din krops signaler med det resultat, at du nu udfordres af livsstils ubalancer? Ønsker du tid, ro og redskaber til bevidst at lave en u-vending i dit liv i retning mod et sundere, mere harmonisk og bæredygtigt liv? Et liv, hvor du lever i harmoni med din krop og dine dybeste ønsker for dit liv?

Giv dig selv gaven af tid, nærvær, sol, nærende mad, skønne ayurvediske behandlinger og daglig inspirerende undervisning af ayurveda ekspert Maria Juhl i lækre omgivelser på ayurveda hotel på smukke Madeira!

 

Lækkert ayurveda hotel

Vi bor på det lækre ayurveda hotel Alpino Atlantico og derfor inkluderer denne tur, foruden daglig undervisning i yoga og ayurvedisk livsstil af Maria, også 5 ayurvediske behandlinger skræddersyet til dig, samt en konsultation med Maria.
Den daglige undervisning tager udgangspunkt i Marias bog ’Lev Mere – Kæmp Mindre’ og vil indføre dig i ayurvedisk livsstil og indeholde daglig morgenyoga, åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, nature walks og undervisning i ayurvedas principper, som du kan bruge i din hverdag.

Ayurveda er en holistisk sundhedsvidenskab oprindeligt fra Indien, men Maria underviser ud fra et moderne, nordisk perspektiv og tager altså højde for de udfordringer, vi typisk møde i den kultur og klima, vi befinder os i. Undervisningen er for alle og kræver ikke nogen særlige forudsætninger. Du behøver hverken være smidig, stærk eller kende til yoga og meditation!
Maria Juhl er certificeret indenfor yoga og ayurveda på Deepak Chopras universitet i Californien. Kursets indhold ligger sig op af temaerne i Marias bog: ”Lev Mere – Kæmp Mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden”, som er inkluderet i retreatet.

TYPISK DAGSPROGRAM VIL INDEHOLDE

 • 1 ½ times yoga
 • 1 times undervisning i ayurvedisk livsstil
 • 1 times meditation og opsamling på dagens tema om aftenen
 • 3 lækre, sunde ayurvediske måltider
 • Desuden følgende spredt over ugen:
 • 5 ayurvediske behandlinger
 • 1 konsultation med Maria
 • 1 vandretur i gruppen
mar
10
søn
Ayurvedisk livsstil og yoga retreat Tenerife
mar 10 kl. 12:37 – mar 17 kl. 13:37
Ayurvedisk livsstil og yoga retreat @ Tenerife

Tag med væk fra vinterens kulde og mørke til et dejligt sted i bjergene på Tenerife, hvor vi vil dyrke yoga hver morgen og fordybe os i ayurvedisk livsstil med nyt tema hver dag. Retreatet ligger sig op af min bog, LEV MERE KÆMP MINDREs, temaer og du får bogen, som en del af kursets indhold ♥

Retreatet er for dig, der ønsker:

* Et livsstilsboost mod større sundhed – både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt!

* Inspiration til at tage næste skridt i dit liv mod mere livsenergi og større meningsfylde!

* At give dig selv gaven, af tid, nærvær, sol, udrensning og genopbygning med sund mad, inspirerende undervisning, nærende natur og godt selskab!

* At rejse under varmere himmelstrøg, i mens den danske vinter raser, med ALT planlagt, så du kan give helt slip og nyde livet en hel uge.

*************

Jeg er stolt af at præsentere dette lækre retreat i samarbejde med rejsebureauet Bering Rejser, der vil sikre dig, at ALT er professionelt arrangeret, og du har optimal tryghed på din pakkerejse.

Læs mere om dag til dag programmet og pris under linket foroven.