Calendar

aug
22
ons
Event: Ayurvedisk livsstil + yoga hos Go Yogi GoYogi
aug 22 kl. 19:00 – 21:00
Event: Ayurvedisk livsstil + yoga hos Go Yogi @ GoYogi
Kom og bliv klogere på ayurvedisk livsstil og test din egen ayurveda-type, når forfatter og ayurveda ekspert Maria Juhl besøger GoYogi i København.
Vi starter med yoga, hvor Maria gennem yogastillinger, æteriske olier og ayurvediske tips vil guide dig fra hovedet og ned i kroppen, så du genvinder den indre ro, styrke og harmoni. Bagefter tilbyder vi en lækker kop te, mens du tager din ayurveda-type test og Maria fortæller mere om, hvordan du styrker din livsenergi gennem ayurvedisk livsstil.
Det er også muligt at købe Maria Juhls bog signeret og med rabat, samt vores nye lækre ayurvediske olier fra Lakshmi denne aften.
sep
12
ons
Lev mere – Kæmp mindre online kursus
sep 12 kl. 08:00 – sep 26 kl. 20:00
Lev mere - Kæmp mindre online kursus

Ønsker du at løfte barren for, hvor sprudlende, inspireret og sund, du kan føle dig?

Ønsker du redskaber til et meningsfyldt liv i balance?

 

Vedvarende sundhed kommer af balance i alle tre dele af dig: din krop, dit sind og dine følelser. Jeg guider dig til denne balance, jeg kalder ayurvedisk livsstil, og som vil give dig adgang til den energi og glæde, du optimalt indeholder over 8 ugers online kursus!

 

Gennem 4 moduler på i alt 8 uger tilbyder jeg dig et udpluk af redskaber og øvelser, der er inspireret af ayurveda (livets visdom) og yoga – alle designet til at løfte din livsenergi!

 

Modulernes temaer er:

 1. Stress af og mærk dig selv dybere
 2. Få balance mellem præstation, restitution og nydelse
 3. Skab det liv, du drømmer om
 4. Løft din energi og bevidsthed  

 

Kursusstart 12. september!

 

Datoerne for LIVE webinars er: onsdag den 26.9, mandag den 8.10, onsdag den 24.10 og mandag den 5.11 – alle dage kl. 17-18. Hvis du ikke kan være tilstede live, kan du sagtens se videoerne efterfølgende.

Early bird pris indtil 1. august

 

Læs mere her!

sep
15
lør
Skab det liv, du drømmer om – med ayurveda YamYam Yoga
sep 15 kl. 10:00 – 14:00
Skab det liv, du drømmer om - med ayurveda @ YamYam Yoga | Køge | Danmark

Tag med ayurvedisk livsstilsekspert Maria Juhl på en rejse mod manifestation af det liv, du drømmer om.

Vi starter med at flytte opmærksomheden fra hovedet og ned i kroppen gennem ayurvedisk yoga og visualiseringer. Derudover arbejder vi med at blive bevidste skabere af vores liv gennem visionsarbejde og meditation.

Du går fra denne workshop med større klarhed omkring din livsvej og konkrete værktøjer til at fortsætte hjemme.

Tidspunkt: 15. september kl. 10-14

Sted: YamYam i Køge
Pris: 400,00 (inkl. en nærende frokost) – tilmeld her!

okt
25
tors
Workshop i ayurvedisk livsstil hos Yogimind i Hillerød YogiMind
okt 25 kl. 17:00 – 20:00
Workshop i ayurvedisk livsstil hos Yogimind i Hillerød @ YogiMind | Hillerød | Danmark

Kom og bliv klogere på ayurvedisk livsstil og test din egen ayurveda-type, når forfatter og ayurveda ekspert Maria Juhl besøger Yogimind.

Vi starter med yoga, hvor Maria gennem yogastillinger og ayurvediske tips vil guide dig fra hovedet og ned i kroppen, så du genvinder den indre ro, styrke og harmoni. Bagefter tilbyder vi en lækker kop te, mens du tager din ayurveda-type test og Maria fortæller mere om, hvordan du styrker din livsenergi gennem ayurvedisk livsstil. Det er også muligt at købe Maria Juhls bog signeret

Denne workshop er velegnet uanset niveau.

Tidspunkt: Torsdag den 25. oktober kl. 17:00-20:00
Pris: 350 kr. TILMELD HER
Sted: Yogimind, Helsingørsgade 34A, 3400 Hillerød

nov
10
lør
Styrk din fordøjelse med ayurveda YamYam Yoga
nov 10 kl. 10:00 – 14:00
Styrk din fordøjelse med ayurveda @ YamYam Yoga | Køge | Danmark

Vi starter med at finde fra hoved til krop gennem ayurvedisk yoga. Dernæst underviser Maria Juhl, ayurvedisk livsstil ekspert, dig i principperne for ayurvedisk kost, og hvordan du kan styrke din fordøjelse, som ayurveda kalder den indre ild.

Når din indre ild brænder klart, så er din handlekraft også stærk, og du skærper din evne til at lære og vokse af alt, du oplever i livet.

Du vil også få specifikke tips til hvilken mad, der er god for din ayurvediske type, som du tester inden du kommer.

Tidspunkt: 10. november kl. 10-14

Sted: YamYam i Køge

Pris: 400,00 (inkl. en nærende frokost) – tilmeld her!

nov
22
tors
Luksus ayurveda rejse Madeira
nov 22 kl. 13:41 – nov 29 kl. 14:41
Luksus ayurveda rejse @ Madeira

Har du kørt i overhalingsbanen for længe og overhørt din krops signaler med det resultat, at du nu udfordres af livsstils ubalancer? Ønsker du tid, ro og redskaber til bevidst at lave en u-vending i dit liv i retning mod et sundere, mere harmonisk og bæredygtigt liv? Et liv, hvor du lever i harmoni med din krop og dine dybeste ønsker for dit liv?

Giv dig selv gaven af tid, nærvær, sol, nærende mad, skønne ayurvediske behandlinger og daglig inspirerende undervisning af ayurveda ekspert Maria Juhl i lækre omgivelser på ayurveda hotel på smukke Madeira!

 

Lækkert ayurveda hotel

Vi bor på det lækre ayurveda hotel Alpino Atlantico og derfor inkluderer denne tur, foruden daglig undervisning i yoga og ayurvedisk livsstil af Maria, også 5 ayurvediske behandlinger skræddersyet til dig, samt en konsultation med Maria.
Den daglige undervisning tager udgangspunkt i Marias bog ’Lev Mere – Kæmp Mindre’ og vil indføre dig i ayurvedisk livsstil og indeholde daglig morgenyoga, åndedrætsøvelser, meditation, visualiseringer, visionsarbejde, nature walks og undervisning i ayurvedas principper, som du kan bruge i din hverdag.

Ayurveda er en holistisk sundhedsvidenskab oprindeligt fra Indien, men Maria underviser ud fra et moderne, nordisk perspektiv og tager altså højde for de udfordringer, vi typisk møde i den kultur og klima, vi befinder os i. Undervisningen er for alle og kræver ikke nogen særlige forudsætninger. Du behøver hverken være smidig, stærk eller kende til yoga og meditation!
Maria Juhl er certificeret indenfor yoga og ayurveda på Deepak Chopras universitet i Californien. Kursets indhold ligger sig op af temaerne i Marias bog: ”Lev Mere – Kæmp Mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden”, som er inkluderet i retreatet.

TYPISK DAGSPROGRAM VIL INDEHOLDE

 • 1 ½ times yoga
 • 1 times undervisning i ayurvedisk livsstil
 • 1 times meditation og opsamling på dagens tema om aftenen
 • 3 lækre, sunde ayurvediske måltider
 • Desuden følgende spredt over ugen:
 • 5 ayurvediske behandlinger
 • 1 konsultation med Maria
 • 1 vandretur i gruppen
mar
10
søn
Ayurvedisk livsstil og yoga retreat Tenerife
mar 10 kl. 12:37 – mar 17 kl. 13:37
Ayurvedisk livsstil og yoga retreat @ Tenerife

Tag med væk fra vinterens kulde og mørke til et dejligt sted i bjergene på Tenerife, hvor vi vil dyrke yoga hver morgen og fordybe os i ayurvedisk livsstil med nyt tema hver dag. Retreatet ligger sig op af min bog, LEV MERE KÆMP MINDREs, temaer og du får bogen, som en del af kursets indhold ♥

Retreatet er for dig, der ønsker:

* Et livsstilsboost mod større sundhed – både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt!

* Inspiration til at tage næste skridt i dit liv mod mere livsenergi og større meningsfylde!

* At give dig selv gaven, af tid, nærvær, sol, udrensning og genopbygning med sund mad, inspirerende undervisning, nærende natur og godt selskab!

* At rejse under varmere himmelstrøg, i mens den danske vinter raser, med ALT planlagt, så du kan give helt slip og nyde livet en hel uge.

*************

Jeg er stolt af at præsentere dette lækre retreat i samarbejde med rejsebureauet Bering Rejser, der vil sikre dig, at ALT er professionelt arrangeret, og du har optimal tryghed på din pakkerejse.

Læs mere om dag til dag programmet og pris under linket foroven.